Termes i condicions

Última actualització: 25/06/2023

Els següents termes i condicions (d’ara endavant, “Termes”) regeixen l’ús de la botiga en línia La Rebel (d’ara endavant, “Lloc web”) i la compra de productes a través del mateix. En accedir al Lloc web i realitzar una compra, acceptes complir i estar subjecte a aquests Termes. Si no estàs d’acord amb algun d’aquests termes, et recomanem que no utilitzis el nostre Lloc web.

  1. Ús del Lloc web 1.1. El contingut del Lloc web està destinat únicament per a ús personal i no comercial. No pots utilitzar-lo per a cap propòsit il·legal o no autoritzat. 1.2. Et compromets a proporcionar informació precisa i actualitzada en realitzar una compra a través del Lloc web. Ens reservem el dret de cancel·lar o rebutjar qualsevol comanda si sospitem que s’ha proporcionat informació falsa o fraudulenta.
  2. Comandes i Pagament 2.1. Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat dels productes. Ens reservem el dret de limitar la quantitat de productes que pots adquirir. 2.2. El pagament es realitzarà en el moment de la compra a través dels mètodes de pagament disponibles al Lloc web. Acceptem targetes de crèdit. 2.3. Els preus dels productes estan expressats en euros i inclouen els impostos aplicables, però no inclouen les despeses d’enviament, llevat que s’indiqui el contrari.
  3. Enviament i Lliurament 3.1. Realitzarem els nostres millors esforços per enviar els productes dins del termini estipulat en el moment de la compra. No ens fem responsables de qualsevol retard en lliurament que pugui ser causat per circumstàncies fora del nostre control. 3.2. Les despeses d’enviament es calcularan en finalitzar la compra i aniran a càrrec de l’comprador, llevat que s’indiqui el contrari.
  4. Devolucions i Reembossaments 4.1. Si no estàs satisfet amb la teva compra, tens un termini de 10 a partir de la data de lliurament per sol·licitar una devolució o canvi del producte. 4.2. Per realitzar una devolució, el producte ha d’estar sense utilitzar i en el seu embalatge original. Ens reservem el dret de rebutjar una devolució si el producte ha estat utilitzat o danificat pel client. 4.3. Si s’accepta una devolució, es realitzarà un reembossament dins d’un termini raonable utilitzant el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra original, deduint les despeses d’enviament originals, llevat que s’acordi el contrari.
  5. Propietat Intel·lectual 5.1. Tots els drets de propietat intel·lectual relacionats amb el Lloc web i els productes venuts a través del mateix són propietat nostra o dels nostres proveïdors. 5.2. No es permet la reproducció, distribució, modificació o qualsevol altre ús no autoritzat del contingut del Lloc web sense el nostre consentiment previ per escrit.
  6. Limitació de Responsabilitat 6.1. No ens fem responsables de cap dany directe, indirecte, incidental, especial, consequencial o punitiu que pugui sorgir de l’ús del Lloc web o dels productes adquirits a través del mateix. 6.2. En la mesura que ho permeti la llei aplicable, la nostra responsabilitat total es limitarà a l’import pagat pel producte en qüestió.
  7. Modificacions dels Termes i Condicions 7.1. Ens reservem el dret de modificar aquests Termes en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà efectiu immediatament després de la seva publicació al Lloc web. 7.2. Et recomanem revisar periòdicament els Termes per estar al corrent de les actualitzacions.